Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 330 nm-es Családi ház Kecskemét

Kecskemét
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 136 m2-es családi ház Kecskemét
    Kecskemét
    Kecskemét dinamikusan fejlődő városrészében, a Petőfiváros szomszédságában, a Ferenczi-halom mellett új építésű ház eladó!A telek egyedisége abban rejlik, hogy egy dombon helyezkedik el, fákkal, bokrokkal tűzdelt,  arborétumos környezetben, ezzel is ...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    2 napja, 23 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó 330 m2-es családi ház Kecskemét
    Kecskemét
    Önné lehet egy gyönyörű luxus kategóriás családi ház, alacsony rezsi, csodás kényelem a természethez közel.Nappali+4 szoba, 2 fürdőszoba, dupla garázs, jól beállt kert szolgála a kényelmet.Az ingatlan egyedi tervezés és kivitelezés, ilyet nem talál m...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    2 napja, 23 órája
    169 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4264697
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 330
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kecskemét Vacsi köz csendes mellékutcájában, a Csalogány utcában kínálunk eladásra egy tágas terekkel rendelkező, sok lehetőséget rejtő családi házat. Az épület 1997-ben épült 580 nm-es beállt, ösfás növényzetű telken helyezkedik el.
A 3 szintes ház alsó szintjén két autónak bőséges hely áll rendelkezésre, de emellett két nagy helyiség is található, amely számos lehetőséget rejt magában. Ezen a szinten van külön – külön helyiségben a kazánház és a medence gépészete és fűtése illetve további tárolási lehetőségek.
A földszinti részen hatalmas közösségi tér van, egy részén nyitott, nagy belmagassággal. A konyha rész szeparált a nappalitól, de mégis egy légteret alkot, mellette nagy kamra segíti a tárolást. Ezen a szinten, a nappali mellett található a 7*3 méter, ellen áramoltatóval rendelkező medence, melynek helyisége toló ajtóval egybenyitható a hatalmas terasszal. Ebből a térből érhető el és alakítható ki a szauna helysége. A nappaliból nyílik a szülői lakrész ahol egy tágas szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és háztartási helység található.
Az emeleten a társalgó tágasságát nappali légtere emeli, innen nyílik a két nagy méretű hálószoba, amelyből az egyik két kisebb szobává alakítható. A felső részen egy fürdő, gardrób és mellékhelyiség is helyet kapott.
Helyet kapott a kert hátsó részén egy kis belső kétszintes külön bejáratú helyiség, amely iroda vagy hobbi tevékenységre is alkalmas, de vendégháznak is használható.
Az teljes fűtésrendszerét felújítottuk, nagy teljesítményű kondenzációs gázkazán szolgáltatja a fűtést, az állandó meleg vízellátást egy 200 literes hőtároló segíti. A medence gépészete is új, külön kazán biztosítja, hogy állandó kellemes hőmérsékletű vízben lubickoljunk vagy az ellen áramoltatónak köszönhetően akár ússzunk is. A garázs lejárata fűthető és bejáratát új Hörmann motoros garázskapu biztosítja. A ház burkolataihoz nem nyúltunk, ezt már Önre bízzuk, hogy saját igényeinek megfelelő környezetben élhessen.
Hivatkozási szám: 854_720

Elhelyezkedés
Kecskemét

 
Elhelyezkedés
Kecskemét