Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Targoncás állás Kecskeméten ingyenes albérlettel

Kecskemét
5 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4183220
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállítmányozás, Logisztika
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Téged is vonz a lehetőség, hogy egy legendás autómárka alkatrészeinek szállítmányozásában dolgozhass? Szerencsét próbálnál egy új szakmában, de nincs meg a kezdőtőke belevágni, beletanulni? Akkor itt a neked megfelelő munka!
Egy kecskeméti autóipari beszállító keres targoncás-anyagmozgatókat és kézi anyagmozgatókat, rakodókat, ahol már több mint 1000 fő dolgozik. A lehetőség most nyitva áll bárkinek, bárhonnét az országból, hiszen ingyen szállást is biztosítunk. Jelentkezz Miskolcról vagy Nagykanizsáról - az ország bármely pontjáról érkezhetsz erre az állásra!
 
Miből áll a munka?
 
A targoncázás mellett a feladat autóalkatrészek kézi anyagmozgatása, raktározás, komissiózás. A munkarend 3 műszakos: 06:00-14:05 óra, 14:00-22:05 óra, valamint 22:00-06:05 óra között váltakozik.
 
Ezt kínáljuk a munkádért cserébe
 
A munkádat bruttó 202.000 Ft/hó alapbérrel háláljuk meg. Ezen felül a próbaidő után extra juttatás is jár. Azt is jutalmazzuk, aki nem hiányzik a munkából, és minőségi munkát végez. Úgy számolj, hogy a próbaidő után kb. nettó 200.000 Ft lesz a havi fizetésed. Ez mindig pontosan a bankszámládon lesz minden hónap 10. napjáig.
 
Ráadásul...
 
Kecskemét nincs a világ végén. Ráadásul szállást biztosítunk Kecskemét belvárosában, tehát a szabadidődben könnyen eljuthatsz akárhova. A munkatársak dicsérni szokták a kulturált körülményeket és a barátságos kétfős szobákat. Fürdőszobából 4 személyre jut egy.
 
No de ki jelentkezhet?
 
8 általános iskolát végzett személyeket keresünk, akiknek van targoncavezetői tapasztalatuk. Azaz itt nem a papír számít, hanem hogy tudod-e végezni a feladatot.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dologidő Kft.

  • 0620466-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Targoncás állás Kecskeméten ingyenes albérlettel
    Kecskemét, Targoncás állás Kecskeméten ingyenes albérlettel
    Targoncás munkalehetőség Kecskeméten ingyenes szállással Elvárások: -új típusú targonca jogosítvány -minimum általános iskolai végzettség Munkarend: 3 műszak Amit Kínálunk: -Br. 165.000 Ft alapbér -30% műszakpótlék este 6-tól reggel 6-ig -Nettó 18.00...
    • Szállítmányozás, Logisztika - Kecskemét
    6 éve, 4 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dologidő Kft.

  • 0620466-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét